Games Supported
101
Servers Tracked
136 423
Players Online
645 028
Status Online
Players 1/100
IP Address mc.valley.no
Website Visit Website
Rank 1151
Votes 302
Location Norway Flag Norway
Last Scan
Versions
Types
Share
Manager Claim Server
Report Server Report Server
Valley er en server for alle! Her vil du få deg gode venner som du kan spille sammen med, og rett og slett bare kose deg! Vi i Valley er veldig opptatt av at våre spillere skal ha den beste lagg-frie spillopplevelsen og ha det gøy som over hodet mulig. Vi tar imot derfor alle forslag som virker interessante og legger dem til om vi føler om serveren kan takle det uten problemer.

Vår Survival har noen egne spesielle plugins for å gjøre spillopplevelsen enda bedre. Her kan du for eksempel bruke dobbelthopp (cooldown på 1 minutt), knuse kun den nederste blokken på treet så vil hele gå ned, holde inne shift når du miner for å ta med deg mest mulig ores når du miner, egne mobs, og få penger når du dreper monstre! I tillegg til det, har vi vanskelighetsgraden på hard for å gjøre det enda vanskeligere å overleve. På grunn av dette har vi valgt å ha 'KeepInventory' på.

Vår kreativ verden består av middels store plots/områder som du kan få, der du kan bygge med eller uten WorldEdit.

Vi har også nylig fått inn minigamet 'CubeRunner' som du kan spille og tjene penger på avhengig av hvor lenge du overlever. Pengene du tjener i Survival og CubeRunner kan du bruke i butikken for å kjøpe gjenstander og blokker.

Velkommen skal du være! :)
OSRS Gold