Games Supported
101
Servers Tracked
136 423
Players Online
645 028

HostName: MysterY Romania | Giftbox | Jobs/Quests Bonus

Random Server
Status Server was just added. Please allow up to 10 minutes for our system to check server details
IP Address 23.88.73.88:22356
Website Visit Website
Rank 436
Votes 1
Location Romania Flag Romania
Last Scan
Types
RPGfara donatiipuncte gratisfunctii gratisfactiuni gratis/getgroup/getleadergiftboxchestsfree
Share
Manager Shark
Report Server Report Server

Cu o viziune noua asupra jocului, serverul MysterY, prin simplitate, doreste sa reinvie pasiunea pentru a juca SA:MP ca-n vremurile de demult, oferind posibilitatea de a juca absolut gratuit.

La ce ne referim cand spunem gratuit?
La faptul ca nu esti nevoit sa investesti bani pentru a avea o functie sau puncte pentru a cumpara din /shop anumite beneficii, acestea facandu-se la job-urile clasice intalnite pe serverele RPG, dar, spre deosebire de job-urile clasice, noi am intervenit cu modificari si simplificari semnificative asupra timpului si pentru anumite job-uri unde necesita vanzarea, aceasta se face instant, fara deplasare, iar cu ocazia giftbox-ului activ se primeste la fiecare finalizare a job-ului un bonus care consta in EXP, Mystery Points, diverse Chesturi si bani.

Legat de giftbox, acesta ofera bonus, pe langa job-uri, asupra quest-urilor zilnice, iar daca questurile generate nu sunt pe gustul tau, poti sa le schimbi ori de cate ori doresti prin comanda /skipquests.
Giftbox-ul se ia la fiecare payday primit la 30 de minute, indiferent de cat timp dedici jocului.

Pentru a garanta egalitatea intre playeri, am creat 2 comenzi: /getgroup si /getleader, gandindu-ne la faptul ca functiile si locurile in factiuni se obtin dupa principiul, primul player care indeplineste conditiile, primul servit.

Nu oferim functii, bonusuri si alte beneficii la cerere, oferim strict cand este necesar.

Folosim server-ul de Discord drept panel si forum, oferind informatii despre actiunile care se desfasoara pe server in timp real, inclusiv evenimente.
Pentru a fi la curent cu toate noutatile si anunturile, acestea se fac adesea pe server-ul de Discord, la sectiunile aferente. 
Discord: https://discord.gg/ZpsJcfN

Sell OSRS Gold